En Z-wave kontroller som är som en schweizisk armekniv!

Hej!

Fick verkligen en ”vill ha” upplevelse när jag läste om ZipaTile på automatiserar.se (läs deras inlägg…). När jag läser om ZipaTile ser jag att många av dilemman och önskemål jag har löses. Batteribackup, således ip-kamera som är strömförsörjd och enheten kan fungera även vid strömavbrott (hänger ju förstås på att man löser vissa andra saker). Kunna använda touchskärm för presentation och styrning. Många inbyggda olika sensorer såsom temperatur och rörelse. Inbyggd siren och högtalare, flera nätverksprotokoll såsom Sonos och Philips Hue. Känns som man får mycket för pengarna och sparar in en del hårdvara som är integrerad i kontrollen. Samtidigt är det ju en surfplatta med dess funktionalitet. Förutom detta verkar den ju vara snygg och väl värd sin plats på väggen!

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/e/7/janssons.net/httpd.www/prio2/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera