Larmfunderingar

Skulle helst vilja fixa larmet, via z-wave. Hittar dock inga IP webbkameror med batteribackup till överkomligt pris. Någon som har tips? Ett vanligt hemlarm har ju oftast batteri i sina kameror av förklarliga skäl. Skall man bygga ett eget larm får man ju se till att det finns batteribackup på kritiska enheter samt alternativ kommunikation. Skulle ju helst se att min smartahemslösning hänger ihop med larmet. Finns en leverantör som kombinerar Z-wave med sitt larm, men då är begränsad till deras z-wave kontrollenhet. Även tittat på Securitas prisvärda konventionella larm, något som har det? Hur är exempelvis kameran.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/e/7/janssons.net/httpd.www/prio2/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “Larmfunderingar”

Kommentera