Teknisk samråd

Nu har vi fått bokat in en tid för tekniskt samråd och diskuterat förberedelse med KA. Om allt fungerar som planerat kommer markarbetena starta i februari. Hoppas att det kan bli lite mer bilder efter detta. Avloppsansökan skall också beviljas. Kommunen ringde upp efter att jag mejlat och sa att man beslutar inte innan bygglov beviljat, för att man inte skall få onödiga kostnader. Det skulle dock inte vara några problem enligt handläggaren. Vi behöver också få löst byggkreditivet, byggelen och entreprenören för det enskilda vattnet. Ser fram emot att allt är på plats och kan rulla enligt plan.

Läs mer om vår enskilda avloppslösning i tidigare inlägg.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/e/7/janssons.net/httpd.www/prio2/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera