Köksbeställning

Idag har vi åter varit på Vedum, men denna gången för att beställa kök. Gratis var det inte, 30 tkr till. Vi valde en del praktiska lösningar som utdragbart sopsystem i låda, annan karusell i hörnskåp, ledbelysning, utdragbara förvaringslådor i högskåp. Det sistnämnda fungerar inget vidare idag där vi har hyllor och skall lyfta över hushållsmaskiner och bunkar, det blir lätt rörigt och är opraktiskt. Vi valde att gå i från skåp till lådor i underdelen. Vi bytte även lucka till Alice och andra knoppar och handtag. Samt la till en kronlist på skåpen mot taket med tanke på att vi kommer ha ryggåstak. Den största kostnaden bestod i att ta högre överskåp vilket innebär en hylla till runt om i köket, samt att vi lade till ett underskåp och överskåp i den outnyttjade ytan till vänster om dörren.

Kök

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/e/7/janssons.net/httpd.www/prio2/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

6 reaktion på “Köksbeställning”

 1. Hej! Kul att läsa eran blogg. Vi skall också bygga hus med Eksjöhus. Vi har kommit så långt som att lämnat in bygglovsansökan, och skall kika på kök hos Vedum på måndag 🙂 var det någon stor prisskillnad mellan standard Karin och Alice som ni nu valde? 🙂
  Mvh
  Josefine

  1. Hej!
   Tack! Er blogg med. Fint hus. Ursäkta det mycket sena svaret och är säkert inaktuellt nu och ni har säkert kollat. Ingen enligt säljaren, men de är mycket restriktiva att visa priser så dubbelchecka. Då har vi samma husförsäljare för övrigt!

 2. Hej
  Du kan inte minnas vad det kostade att välja till lådor istället för skåp?
  Och hur mycket det kostade för ett extra skåp med tillhörande överskåp. 🙂

  Vi tittar på att bygga nytt hus nu, men gudars så många val det är. Och priset kommer väl antagligen att öka med si sådär 15-20%…

  1. Nej! Tyvärr inte, de är inte av någon anledning så transparenta när det gällde prissättningen och lämnar ut priserna. Så anteckna vid mötet till- och frånkostnad. Vi hamnade på så mycket som 35 tkr extra (över 50% till av ingående pris på köket, ej vitvaror), men vi la till en hel som du kunde se. Exempelvis ingick inte spottar.

Kommentera